За хотела

Мерки за ограничаване на COVID-19

Хотелски комплекс "Странджа" се намира на 27 км. от международното летище Варна и на 15 км. от гр. Варна - един от най-големите български градове и основен културен, търговски и транспортен център.

Хотел "Странджа" е част от комплекс "Златни пясъци".  Реновиран изцяло през 2021г., той е разположен е сред живописен парк на 150 м. от плажа. Това е прекрасно място за тези, които искат да съчетаят спокойния отдих на плажа или край басейна с многобройни вълнуващи атракции, предлагани от комплекса. Съвременни средства за комуникация включващи wi-fi в целия хотел и Smart телевизoри. Домашен уют и допълнителните услуги са неотменима част от стила и гостоприемството на хотелски комплекс "Странджа".

Местоположение

Черноморският курорт "Златни пясъци" е разположен на 15 км от гр. Варна. Заради природната си красота и прекрасен климат, уникален природен парк, фин златист пясък и даряващ здраве с горещи извори, отдавна е прочут като перлата на българското Черноморие. Златни пясъци е прочут със златистия хубав пясък и широката и дълга плажна ивица.

Климат

Прохладното лято започва още през май и често продължава до последните дни на октомври, а прозрачната морска вода остава топла дори при залез слънце, като често достига до 25-26°С.

Забележителности